Heijnen Orthopedie

Steunzolen & sportzolen

Steunzolen

Voeten hebben veel te verduren. Vaak merken we dat pas zodra ze pijn gaan doen. Steunzolen worden ook wel inlays genoemd. Door middel van ondersteuning, ontlasting of correctie, vormen ze een goede basis tegen voet- of rugklachten.

Aan de hand van een afdruk kijken wij hoe uw klachten kunnen verminderen. De opbouw van uw steunzolen wordt nauwkeurig afgestemd op uw voeten. Na 1 week kunt u uw steunzolen afhalen en krijgt u uitleg hoe u ze het beste kunt gebruiken.

Sportzolen

Elke standwafwijking in de voeten kan een standafwijking ergens in het lichaam veroorzaken.  Omgekeerd kan een houdingsafwijking een verandering in de stand van de voeten veroorzaken.

Bij het sporten zorgt deze standafwijking voor veel klachten.  Een correct vervaardigde sportzool kan hierin een oplossing bieden.

Voor ieder type sport bieden wij een specifieke zool of het nu gaat over voetbal, tennis, joggen,…

Tijdens het sporten hebben uw steunzolen andere druk te verduren dan bij dagelijks gebruik. Sportsteunzolen ondersteunen uw voeten tijdens intensieve en dynamische bewegingen. Wij leveren voor ieder sporttype passende sportsteunzolen.

Rekening houdende met de specifieke bewegingen inherent aan de verschillende sporten, zorgen wij met deze zolen voor de nodige ondersteuning en polstering. Uiteraard is het belangrijk dat wij hiermee rekening houden met de vorm van de schoen.

Alleen op die manier kunnen wij u een totale oplossing aanbieden.

Hielspoor

Hielcup met softspot , geproduceerd met 2 verschillende siliconen, stevig en zacht. De blauwe softspot is een extra zacht kussentje. De softspot hielcup is ontworpen voor mensen met een hielspoor. De hielcup geeft comfort, is schokdempend en vermindert de pijnklachten.

Kinderen

Gratis controle en advies betreffende looppatroon en stand van de voeten.